Olemme ylpeitä, että voimme tarjota asiakkaillemme monipuoliset mahdollisuudet harjoitteluun edullisin hinnoin. (hinnat sisältävät arvolisäveron)

 

 

HIRMUKUNTOON-VALMENNUSPAKETTI (kuuluu 50e/ 12kk)

Kesto 2-3 kk
Sisältää:
- aloituskeskustelun eli alkukartoituksen
- henkilökohtaisen saliohjelman
- laite- ja lajiperehdytyksen (omaan ohjelmointiin liittyvä)
- suoritustekniikoiden läpikäynti (omaan ohjelmointiin liittyvä)
- Kaksi treenikertaa valmentajan kanssa (toiminnallisten lajiharjoitusten opettelua)
- väliarviointi kunkin 8vk jakson lopussa
- tavoitteiden toteutumisen arviointi ja suunnittelu valmentajan kanssa jatkosta. Asiakas voi päättää jatkaa treeniä samalla ohjelmalla pienin muutoksin vielä seuraavat 2-4kk.

pukuhuoneet_hirmu

 

KUNTOSALIHARJOITTELU

Meillä on kaikki perinteiset kuntosalilaitteet joilla pystyt treenaamaan turvallisesti. Työntekijämme auttavat sinua laitteisiin tutustumisessa mikäli koet epävarmuutta niiden käyttötarkoituksesta.

 

PUKUHUONEET

 

 

Miehet: Miesten pukuhuoneessa on WC, suihkut ja tilava sauna

 

 

Naiset: Naisille on erillinen pukuhuone, WC ja suihku (naisten saunavuorot tulossa syksyllä)

 

 

 

 

VOIMANOSTO

Voimanostoon olemme koonneet sellaiset välineet ettei sinun tarvitse toivoa parempaa tankoa tai tarkempia levypainoja eikä myöskään epäillä nostopaikkojen laadukkuutta. Käytämme tuotemerkkejä Leoko, Texas ja Kustom Kit.

 

Rakennuksemme tilat antavat mahdollisuuden järjestää kisatapahtumia ja/tai leirejä.

 

PAINONNOSTO

Painnostoon tarjoamme laadukkaita harjoitusvälineitä. Käytämme seuraavia merkkejä Jordan ja Rogue (myöhemmin saamme mukaan Eleikon tuotteita kisa- & harjoituskäyttöön). Nostolavat ovat kestäviä ja antavat tukevan pohjan nostosuorituksiin.

 

Rakennuksemme tilat antavat mahdollisuuden järjestää kisatapahtumia ja/tai leirejä.

 

TOIMINNALLISET LAJIT

Salimme yhteydessä on liikuntatila, jota kutsumme toiminnalliseksi alueeksi kooltaan 27 x 2,5m. Sen yhteydessä voit hyödyntää palloja, kelkkoja, kuulia, tankoja, renkaita tai muita sen kaltaisia välineitä.

 

Kuntosalimme tiloissa voit heittää palloa, kiipeillä köydellä tai hyödyntää voimistelurenkaita. Renkaita tulee olemaan kahdessa pisteessä ensinnäkin mataliapunnerruksia varten sekä korkealla sijaitsevia haasteellisempia harjoituksia varten.

 

Käytämme välineinä alan johtavaa valmistajaa Rogue Fitness.

 

hirmu bodausBODAUS (kehonrakennus)

Laadukkaat käsi- ja levypainot sekä koneet mahdollistavat tehokkaat treenit. Hyvä ilmastointi ja rauhallinen sali vailla ruuhkaa laitteisiin auttavat keskittymään olennaiseen ja saamaan tuloksia.

 

AEROBISET LAJIT

Liikuntakeskuksemme sijaitsee luonnon läheisyydessä ja tontiltamme löytyy muun muassa tenniskenttä. Pururata ja metsätiet lähtevät aivan rakennuksen lähimaastosta jonne on helppo löytää treenaamaan. Sisätiloissa pääset treenaamaan muun muassa juoksumatolla, soutulaitteella ja pyörällä. Voit harrastaa myös pingistä kaverisi kanssa.

 

KEHONHUOLTOALUE

Kehon nivelten ja lihasten normaalia toimintaaa edistävää harjoitusta sekä hoitoa. Valmentajamme auttamat sinua oppimaan hoitamaan omaa kehoa ja edesauttamaan parempaa liikkumista sekä suorittamista sinun ehdoillasi.

 

Fysioterapiatyylinen valmentaminen on yksi vahvuuksistamme.