Voinko tuoda lapseni Hirmuun?

Lapset ovat meille tervetulleita! Lapsille on varattu oma leikkihuone Hirmu Kids.

Huoltajat ovat vastuussa lapsistaan. Lasten leikit eivät saa milloinkaan häiritä salin asiakkaita eikä henkilökunnan tule olla tarpeen puuttua lasten käytökseen.

 

Mikä on kulkutägi?

Kulkutägi on maksullinen ja henkilökohtainen kulkulupa, jonka treenaaja lunastaa itselleen omaan käyttöönsä. Tägin hinta on 11 euroa. Tägille ladataan salihinnaston mukaisesti 1kerta – 1 vuosi treeniaikaa. Tägi ei ole kertakäyttöinen, joten pidäthän sen tallessa! Mikäli tägi katoaa, saat vastaanotosta uuden maksamalla uuden lunastusmaksun. Tägille ladattu aika palautetaan uudelle tägille katoamistapauksissa.

 

Miksi vaihtaisin Hirmuun?

Me keskitymme palvelemaan jokaista asiakastamme. Tavoitteenamme on saada asiakas viihtymään salilla ja saamaan sinne tullessaan ja sieltä lähtiessään aina hyvän fiiliksen!

 

Tilamme ovat avarat ja valoisat, ja lapsetkin ovat meillä huomioitu! Meille voit tulla hyvillä mielin treenaamaan, vaikket olisi koskaan aiemmin käynyt salilla: opastamme sinut alkuun henkilökohtaisesti ja huolehdimme kehityksestäsi jatkossakin. Toisaalta jos olet jo kokenut treenikonkari ja tiedät mitä salilta haluat, Hirmu on juuri oikea valinta: meillä on kattavat mahdollisuudet monenlaiseen, vaativaankin treeniin ja  nykyaikaiseen toiminnalliseen harjoitteluun.
Oletko valmis ottamaan Hirmun treenihaasteen vastaan?;)

 

Millä ja miten voin ostaa salikortin?

Meillä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä liikuntasetelit & kortit, esimerkiksi Tykysetelit, Smartum ja Ticket Mind&Body jne.
Huom! Ei käteismaksua.
(Yrityksille laskutuksella)
Henkilökuntaa on paikalla sovitusti, jolloin salikortin voi ostaa salin aulassa sijaitsevasta toimistosta.

 

Voimme tulla pyydettäessä nopeastikin paikalle: olemme useimmiten vain puhelinsoiton päässä salista!

Puh. 050 4999 773 / 050 5744 240

 

Missä sijaitsee punttisali Hirmu?

Meille on helppo tulla! Kuntosalimme sijaitsee Hirvaan Kalliokummussa, noin 18 km päässä keskustasta etelään 4-tien varressa. Sali on perustettu entisen metsäkonekoulun oppilaitoksen tiloihin osoitteeseen Kalliokummuntie 22. Pihapiirssä on ilmainen autopaikoitus.

 

Kuuluuko saliohjelma kuntosalikortin hintaan?

Kuntosaliohjelman laadimme asiakkaalle aina henkilökohtaisesti kartoittamalla huolellisesti asiakkaan treenitaustan, tarpeet ja tavoitteet. Ei ole mahdollista laatia toimivaa saliohjelmaa tuntematta näitä seikkoja asiakkaasta.Tämä palvelu ei kuulu kuntosalikortin hintaan.


Mikäli asiakas haluaa esimerkiksi aiempaan kuntosaliohjelmaansa jatkoa meiltä, hänen kannattaa valita Hirmukuntoon -valmennuspaketti, joka sisältää 8-10 -viikkoisen henkilökohtaisen saliohjelman ja perehdytyksen salin laitteisiin ja muutenkin hyviä vinkkejä treeniin. Pakettiin kuuluu tällöin myös aloituskeskustelu, kaksi yhteistä treenikertaa valmentajan kanssa sekä väli- ja loppuarviointi. Ammattitaitoinen ja kokenut kuntovalmentajamme voi merkittävällä tavalla parantaa treenistä saatavaa iloa ja hyöytyä tämän valmennuspaketin avulla.

 

Onko Hirmussa pukuhuoneet?

Kyllä! Meillä on pukuhuoneet naisille ja miehille rakennuksen vastakkaisissa päädyissä. Miesten pukuhuoneen yhteydessä sijaitsee sauna sekä suihkut. Naisille on erillinen suihku ja WC.

 

Mitä on toiminnallinen harjoittelu (HirmuFit)?

Toiminnallinen harjoittelu tarkoittaa oman kehon treenaamista ja treenin tehostamista erilaisin harjoituksin ja apuvälinein. Toiminnallisen harjoittelun vaikutukset näkyvät arkielämässä parempana lihastasapainona ja kehon kokonaisuuden huippuvireessä.


Toiminnallisen harjoittelun tarkoitus on harjoittaa kehoa monipuolisesti ja ylläpitää notkeutta, voimaa, ketteryyttä, tasapainoa ja ryhtiä.


Toiminnallinen harjoittelu muodostuu useiden eri urheilulajien (esim. painonnosto, voimistelu, kestävyysurheilu jne.) yhdistämisellä samassa harjoituksessa tai treenikerrassa.

 

HirmuFit-ohjatut liikuntatunnit järjestetään viikoittain syyskuusta toukokuuhun. Seuraa ilmoitteluamme Facebookissa!

 

Mitä on painonnosto?

Painonnosto on urheilumuoto, jossa kilpailija pyrkii kahdella kädellä temmaten ja työntäen nostamaan mahdollisimman painavan tangon levyineen ylös suorille käsille. Painonnosto eroaa voimanoston nostomuodoista; jalkakyykky, penkkipunnerrus ja maastaveto (maastanosto).

Painonnosto vaatii nostajalta räjähtävää nopeutta, koordinaatiokykyä, liikkuvuutta, taitoa ja erityisesti voimaa.

 

Kilpailuissa voidaan käyttää maksimipainojen lisäksi myös pistelaskujärjestelmää nimeltään Sinclair-pisteet


Painonnostoa on harrastettu urheilulajina 1800-luvulta lähtien.

 

Mitä on voimanosto?

 

Voimanosto on kolmesta eri nostomuodosta koostuva urheilulaji. Kilpailuissa lasketaan jokaisen nostomuodon maksimisuoritukset yhteen. Kilpailuissa käytetään yleensä myös pistelaskujärjestelmää nimeltään Wilksin-pisteet. Wilksin-pisteillä pyritään mittamaan voimaa suhteutettuna kehonpainoon.

Voimanoston kolme nostomuotoa ovat järjestyksessään:

  1. jalkakyykky
  2. penkkipunnerrus
  3. maastaveto

Voimanosto kehittyi painonnoston voimaharjoitteista omaksi lajikseen 1970-luvun alussa. Laji on raakaa voimaa vaativa ja painonnostoon verraten suoritukset ovat hieman rauhallisempia ja teknisesti yksinkertaisempia.

Mitä on mobbaus?

 

Kehon nivelten liikkuvuutta edistävää toimintaa. Toimii loistavasti myös kehon hoitajana ja puhtaiden suoritustekniikoiden auttajana.

 

Suomen ortopediset osteopaatit Ry tiivistää asian hyvin:
"Mobilisaatiolla tarkoitetaan liikehoitoa. Useammalla toistolla nivelen liikelaajuutta lisätään hoitajan passiivisesti tai asiakkaan aktiivisesti omatoimisesti suorittamana. Mobilisaatiolla pyritään venyttä- mään pää-asiallisesti nivelkapseleita ja nivelsiteitä nivelissä. Samalla pyrkimyksenä on myös lisätä aineenvaihduntaa niveleen, jolloin nivel saa tarvitsemansa ravinnon paremmin perille.Tällöin nivelet pysyvät terveinä ja hyvinvoivina pitempään."